Toyotaspecialist

Uw partner op het gebied van Toyota

Toyota specialist in Katwijk

Ben je op zoek naar een Toyota specialist in de omgeving van Katwijk? Iemand die je Toyota van top tot teen kent en waar je Toyota in veilige handen is voor reparaties en onderhoud? Dan ben je in de omgeving van Katwijk bij De Dijk Auto’s aan het juiste adres. Onze Toyota occasions zijn op vakkundige wijze voor je samengesteld en nagelopen op eventuele gebreken, zodat wij je het beste advies kunnen geven.

Toyotaspecialst
Toyotaspecialst

Voor vakkundige reparaties en deskundig onderhoud

Is je Toyota toe aan een grote beurt? Is het tijd voor de jaarlijkse APK-keuring? Dan verwelkomen wij je graag bij De Dijk Auto’s in Katwijk. Voor zowel de oudere als de jongere Toyota modellen voeren wij de benodigde reparaties en het noodzakelijke onderhoud uit. Je moet er immers niet aan denken dat je auto stil komt te staan!

De Dijk Auto’s voorkomt dit door tijdig onderhoud uit te voeren aan je Toyota. Echter zijn wij niet alleen toegankelijk voor Toyota rijders, maar ook voor bestuurders van andere modellen hebben wij de deuren geopend!

Occasions van uitmuntende kwaliteit

De Dijk Auto’s in Katwijk levert al jarenlang occasions van hoge kwaliteit. Met name Toyota, maar ook diverse andere merken rekenen wij tot ons uitgebreide assortiment. Onze occasions worden, voordat wij ze aanbieden, grondig nagelopen en vanzelfsprekend geleverd met APK en een onderhoudsbeurt.

Heb je de eisen voor je droomauto samengesteld? Dan helpt De Dijk Auto’s je graag bij het vinden van de perfecte match! Binnen ons aanbod zijn wij ervan verzekerd dat de juiste auto er ook voor jou tussen zit!

Toyotaspecialst
Toyotaspecialst

Service hoog in het vaandel

Naast kwaliteit voeren wij bij De Dijk Auto’s service hoog in het vaandel. Wij snappen als geen ander dat je auto niet te lang stil mag staan. Wij dragen er zorg voor dat je snel weer onderweg kunt wanneer er reparaties nodig zijn. De benodigde reparaties bespreken we altijd vooraf met jou, zodat je weet waar je aan toe bent en je niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan. En zijn er toch plots meer gebreken? Dan bellen we je gewoon op om het met je te bespreken!

Neem contact op

Heb je vragen over de diensten van De Dijk Auto’s? Neem dan gerust contact op of kom gewoon langs! Wij zijn je graag van dienst.
Logo de Dijk Auto's
Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Van een oud gebakje tot aan die jonge bolide alle auto’s zijn welkom.
Sandtlaan 36 D6,
2223 GG Katwijk
071-4077041
RDW Erkend
Toyota logo
Wij zijn Toyota specialist.