Garage

Garage voor al de zorgen om je auto.

Autoreparatie in Katwijk nodig? Ga langs bij garage De Dijk Auto’s!

Gaat jouw versnellingspook heel moeilijk in zijn één? Gaan de ramen niet meer open en dicht? Maakt jouw auto een piepend geluid wanneer je remt? Of is er nog iets anders aan de hand met je auto wat voor jouw gevoel niet klopt? Dan is het hoognodig om je auto eens te laten nakijken. Dit kun je laten doen bij De Dijk Auto’s. Naast het uitvoeren van reparaties, kun je hier ook terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Voor al je problemen met auto’s en ook voor de aankoop van je nieuwe auto kun je bij mij terecht. Neem dus zeker eens contact op om een afspraak te maken voor je reparatie.

Neem contact op bij vragen of voor een afspraak
Laat je auto maken door een professional

Laat je auto maken door een professional

Als jij je auto laat repareren, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je auto in goede handen is. Bij mijn garage weet je zeker dat dit het geval is. Al jarenlang repareer ik veel auto’s van autobezitters in Katwijk en omgeving, zodat hun auto weer perfect werkt. Als jij dus een probleem hebt met je auto, dan kan je altijd bij mij langskomen. Ik zal dan kijken wat het probleem precies is en het zo goed mogelijk oplossen. Zo kan jij uiteindelijk weer veilig met de auto op pad. Wat er ook aan de hand is, De Dijk Auto’s weet raad.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik altijd wat ik moet doen om het probleem op te lossen en te repareren. Wil jij je auto nou ook laten repareren bij De Dijk Auto’s? Bel me dan vooral op om een afspraak te maken voor de reparatie van je auto.

Maak een afspraak en kom langs

Om je auto te laten repareren is het nodig om een afspraak te maken. Vaak kan de auto dan nog dezelfde week terecht. Om een afspraak te kunnen maken, kun je bellen of mailen. Ik zal dan de eerstvolgende mogelijkheid voor reparatie doorgeven en wanneer je geacht wordt de auto langs te brengen. Hoe sneller je auto gerepareerd kan worden, hoe beter het natuurlijk is. Dat snap ik ook, want als er iets mis is met je auto, wil je er waarschijnlijk liever niet in rijden. Neem dus direct contact op voor de reparatie, zodat je zo spoedig mogelijk weer op pad kunt.

Maak een afspraak en kom langs

Autoreparatie in Katwijk nodig?

Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie. Ik ben je graag van dienst.
Logo de Dijk Auto's
Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Van een oud gebakje tot aan die jonge bolide alle auto’s zijn welkom.
Sandtlaan 36 D6,
2223 GG Katwijk
071-4077041
RDW Erkend
Toyota logo
Wij zijn Toyota specialist.