Autodealer

Hier vind u ons actuele aanbod occasions.

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Kom eens kijken bij de autodealer in Katwijk: De Dijk Auto’s

Heb jij nog geen auto, maar wil je er wel een? Is jouw huidige auto nodig aan vervanging toe? Of wil je gewoon een andere, mooiere auto? Dan kan je zeker eens langskomen bij De Dijk Auto’s. Bij deze autodealer in Katwijk kun je zowel nieuwe als tweedehands auto’s kopen. Ook als jij nog een goede auto kwijt wil, kan De Dijk Auto’s hem voor jou verkopen. Een autodealer zorgt er namelijk voor dat jij de perfecte auto vindt. Ik kijk waar jij naar op zoek bent en vervolgens zorg ik ervoor dat ik jou een aantal opties laat zien. Zo kan jij je keuze maken uit het aanbod wat passend is bij jouw wensen en prijsklasse.

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Kom eens kijken bij de autodealer in Katwijk: De Dijk Auto’s
Erkend autodealer

Erkend autodealer

Als je in de buurt woont van Katwijk, dan is het sowieso een goed idee om je auto bij een erkende autodealer te kopen uit je eigen omgeving. Waarschijnlijk kennen veel mensen in de buurt deze dealer dan ook al. Dat betekent dat je er automatisch een vertrouwd gevoel bij kan krijgen. Sowieso zit ik al jarenlang in het vak, en dat betekent dat ik in de loop der jaren al vele auto’s verkocht heb. Zo bied ik veel verschillende soorten auto’s aan uit allerlei verschillende prijscategorieën. Hierdoor heb ik voor iedereen wel wat wils. Als jij dus ook graag een nieuwe of tweedehands auto wil aanschaffen, dan kan je zeker eens komen kijken bij De Dijk Auto’s. Bij mij kun je ook terecht voor de jaarlijkse APK en voor het overige onderhoud en reparatiewerk.

Neem contact op bij vragen of voor een afspraak

Als jij een nieuwe of tweedehands auto wil aanschaffen, ben je bij De Dijk Auto’s aan het goede adres. Heb je toch nog vragen over een van de auto’s die ik verkoop? Wil je toch nog meer informatie? Of wil je zeker weten dat ik beschikbaar ben om jou allerlei auto’s te laten zien? Neem dan vooral contact met mij op. Als je me opbelt, krijg je mij persoonlijk aan de lijn om met jou een afspraak te maken of om je vragen te beantwoorden. Schroom dus niet en bel vooral bij interesse. Ik hoor graag van je!

Neem contact op bij vragen of voor een afspraak

Autodealer in Katwijk nodig?

Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie. Ik ben je graag van dienst.
Logo de Dijk Auto's
Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Van een oud gebakje tot aan die jonge bolide alle auto’s zijn welkom.
Sandtlaan 36 D6,
2223 GG Katwijk
071-4077041
RDW Erkend
Toyota logo
Wij zijn Toyota specialist.