APK Katwijk

Eens per jaar is het nodig om jouw auto te laten controleren tijdens een APK!

Moet jouw auto APK  gekeurd worden? Laat dit over aan De Dijk Auto’s uit Katwijk

Eens per jaar is het nodig om jouw auto te laten controleren tijdens een APK in Kwatwijk. Dit is een verplichte keuring die elke auto eens per jaar moet laten doen. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het is ervoor bedoeld om vast te stellen dat elke auto aan de veiligheids- en milieueisen blijft voldoen. Zo is de auto voor jezelf veilig genoeg om in te rijden, maar wordt ook het milieu niet te veel vervuild wanneer jij met je auto rijdt. Het is belangrijk om aan deze eisen te blijven voldoen, dus vandaar dat het nodig is om ieder jaar je auto APK te laten keuren. Woon jij in de omgeving van Katwijk en moet jouw auto binnenkort weer APK gekeurd worden? Maak dan een afspraak bij De Dijk Auto’s, zodat jij zeker weet dat je auto op tijd gekeurd wordt.

Moet jouw auto APK gekeurd worden? Laat dit over aan De Dijk Auto’s uit Katwijk
Op welke punten checken wij je auto tijdens de APK?

Op welke punten checken wij je auto tijdens de APK?

Als je je auto laat keuren bij De Dijk Auto’s, dan zal je auto op dezelfde eisen gecheckt worden als overal in Europa. Er zijn hier namelijk verplichte richtlijnen voor. Als eerste zal er gecontroleerd worden hoe veilig de auto is in het verkeer. Hier horen bijvoorbeeld de remmen, banden, schokdempers en stuurinrichting bij. Als tweede zal je auto ook door mij gecheckt worden op de milieueisen, oftewel de uitstoot van uitlaatgassen. Als laatste kijk ik voor de APK ook naar je registratie. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de kilometerstand, het identificatienummer en de brandstof die je gebruikt hebt.

Bij de APK-keuring worden dus vooral de basisprincipes van de auto gecontroleerd. Als je nou het idee hebt dat er iets kapot is aan je auto, kan je ook altijd langskomen bij mijn garage in Katwijk.

Laat je auto APK keuren bij De Dijk Auto’s

Bij De Dijk Auto’s kun je voor een eerlijke prijs je auto laten keuren. Kom dus vooral eens langs om een afspraak te maken. Dit kan door mij op te bellen of door een mailtje te sturen. Ik laat dan weten wanneer ik tijd heb om de auto te keuren, zodat jij weer met een zeker gevoel de weg op kan. Een APK-keuring is dan misschien wel verplicht, maar het is ook heel erg handig. Zo weet jij namelijk of je auto nog veilig is, want ook verborgen gebreken kunnen opgemerkt worden tijdens de APK. Heb jij dus een APK-keuring nodig voor jouw auto? Kom dan langs bij De Dijk Auto’s in Katwijk!

Laat je auto APK keuren bij De Dijk Auto’s

Wil je jouw auto APK laten keuren?

Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie. Ik ben je graag van dienst.
Logo de Dijk Auto's
Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Van een oud gebakje tot aan die jonge bolide alle auto’s zijn welkom.
Sandtlaan 36 D6,
2223 GG Katwijk
071-4077041
RDW Erkend
Toyota logo
Wij zijn Toyota specialist.