Diensten

Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties.

De Dijk Auto’s uit Katwijk, voor als het betrouwbaar moet zijn

Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Van een oud gebakje tot aan jonge bolides. Alle auto’s zijn welkom.

Bij de jaarlijkse APK-keuring is het raadzaam om jouw auto een beurt te geven. De APK is alleen een controle voor de veiligheid en het milieu.

Bij een onderhoudsbeurt kijkt De Dijk Auto’s naar de staat van de motor, bodem, onderstel en remmen. Mocht er iets aan de auto gedaan moeten worden, bel ik jou direct op om te overleggen. Op deze manier krijgt je auto nooit iets wat hij niet nodig heeft. En perken we samen de kans op stilstand in.

De Dijk Auto’s heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis. Voor een eerlijke en transparante manier van werken, ben je hier aan het juiste adres. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij De Dijk Auto’s perfect in balans en vanzelfsprekend voorzien wij je van goed advies over de belangrijke keuzes die je dient te maken.

De Dijk Auto’s uit Katwijk, voor als het betrouwbaar moet zijn

Wil je weten wat De Dijk Auto’s voor jou kan betekeken?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.
Logo de Dijk Auto's
Bij De Dijk Auto’s ben je aan het juiste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Van een oud gebakje tot aan die jonge bolide alle auto’s zijn welkom.
Sandtlaan 36 D6,
2223 GG Katwijk
071-4077041
RDW Erkend
Toyota logo
Wij zijn Toyota specialist.